Shoppingtips Stockholm: Things

Jag vet att det är många med mig som gillar att shoppa, så därför kommer här ett shoppingtips. Om du gillar inredning och vill du ha tips inför ditt nästa besök i Stockholm vill jag berätta om butiken Things som ligger på Sergels Torg, bredvid DesignTorget.
I bland när man kliver in i en butik känner man sig hemma eller vill köpa med sig allt som finns där. Just så känner jag varje gång jag besöker denna butik. Anledningen till detta är för att, förutom att de är funktionella och snygga prylar, de har ett färgglatt sortiment som jag älskar.

De säljer allt möjligt inom inredning, bland annat krukor, porslin, ljuslyktor, lampskärmar, korgar och växter. Och mycket mer. Sist jag var där hittade jag en ursnygg marmorskiva man kan ha som ostbricka eller skärbräda som jag ska slå till på.

shoppingtips-stockholm-things-ljus

shoppingtips-stockholm-things-marmor

shoppingtips-stockholm-things-butik

shoppingtips-stockholm-things-rosa

Om du nu tänker, ”attans vilket bra shoppingtips, det verkar vara en butik i min smak, nu blev jag nyfiken på vad mer de har”, men inte bor i Stockholm eller inte kommer ha vägarna förbi. Lugn! På butikens hemsida kan du se vilka produkter de säljer, här är länken differentthings.se Smidigt att se sortimentet och förbereda inför en shoppingtur i Stockholm.

Jag lova att återkomma med fler shoppingtips från min hemstad Stockholm och självfallet från andra ställen jag besökt under mina resor, håll utkik här i bloggen. Shop ‘til you drop!

Dela gärna:

2 thoughts on “Shoppingtips Stockholm: Things

 1. Kommer du att lägga upp en guide till shopping i London? Har en resa bokad i juli och det är 22 år sedan jag var där.. Kramen från Jessica

  1. Hej Jessie Jess!
   Vad skoj att du hittat hit. Och vad skoj att åka till London!
   Håller på med ett shoppinginlägg om London, messar dig när det är klart.
   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *