Om theworldofjanet

Hej!

Jag heter Jeanette och älskar att resa – det är jag inte ensam om. Efter att ha arbetat i resebranschen i dryga tjugo år kan man ju inte vara annat än resefantast och många resor har det blivit, så jag vill gärna dela med mig av mina upplevelser och erfarenheter. I denna blogg skriver jag om mina olika resor världen över, men även en del från tips från min hemstad Stockholm.

Intressen: Resa (surprise), fotografering, sång, se film och umgås med vänner.
Favoritstad: London, hands down
Favoritstrand: Noosa, Australien

Det här får jag panik om jag glömmer ta med mig på resan: Passet, kameran och VISA kortet, allt annat går att köpa.

Här är jag på olika resor runt om i världen. Kollar tulpaner i Amsterdam, bilsemester på Rivieran, på utflykt och vid poolkanten i Mexiko.

Biljder av Janet på resa

Det här är en blogg som ska inspirera och kommunicera om allt som rör resor.  Min policy när det gäller kommentarer är att det inte ska förekomma något kommersiellt innehåll. Som verksam i resebranschen är man välkommen att dela med sig av sina tips och erfarenheter men då som privatperson. Jag förbehåller mig rätten att ta bort kommentarer som är av kommersiell karaktär. Jag kommer även att ta bort kommentarer som är kränkande eller på annat vis uppfattas som stötande av mina läsare.

Allt material som skrivs i bloggen tillhör theworldofjanet. Vill du använda texter eller bilder så vill jag att du kontaktar mig först, janet@theworldofjanet.com.

Dela gärna:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *