Hotelltips London: Blakemore Hyde Park Hotel

Många vill ha hotelltips för sitt besök i London, så här kommer ett från en inbiten Londonbesökare
Blakemore Hyde Park Hotel.
Detta hotell ligger i området Bayswater i centrala London, med andra ord är det bra läge och nära till det mesta man vill hitta på. Tunnelbanestationerna Queensway och Bayswater ligger endast några gator bort, och ute på Bayswater Road går det bussar mot Notting Hill och Oxford street. Vi valde att bo här denna gång just för läget då vårt resesällskap ville ha nära till många vanliga saker man vill göra under ett London-besök, dvs, shoppa på Oxford Street, gå på Portobello Road Market, strosa i Hyde Park samt besöka Royal Albert Hall.

I beskrivningen står det ”boutiquehotell”, men så långt skulle jag inte sträcka mig när det gäller inredningen. Det är fräscha och snygga rum, ovanligt rymliga för London-standard, med schyssta moderna, möbler. Men boutique, nej det är det inte.
Vi tog rumsalternativet med kontinental frukost, väl värt den extra slanten det kostar. Gott och fräscht med en hel del att välja på. Obs! Det kostar extra om man vill ha varm mat.

Det finns en restaurang på hotellet, vi testade inte den, men såg att vara populär med många gäster. Däremot tog vi en drink i hotellbaren, de var goda och här jobbade, precis som på hela hotellet, oerhört trevlig personal. Det är fri wifi på hotellet, dock lite svajjig när man bor på de översta våningarna.

Sammanfattningsvis kan jag rekommendera detta hotell för den som vill bo på ett hotell med bra standard och centralt läge utan att betala skjortan.

hotelltips-london-blakemore-hotel-fasad

hotelltips-london-blakemore-rum

Närmaste tunnelbana är Queensway eller Bayswater.

Här kan du läsa vad andra hotellgäster tycker om hotellet samt söka priser.

Andra hotelltips London

På samma gata ligger Henry VIII, även detta är ett schysst hotell med ok standard och läge. Nu är det ganska många år sedan jag bodde där så jag minns inte detaljer, läs hellre på Tripadvisor vad andra gäster som bott där mer nyligen tycker.

Jag har skrivit fler hotelltips i London som du kan läsa om här.

Dela gärna:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *